Στη χορευτική παράσταση της σχολής ρυθμικής και μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του στη χορευτική παράσταση ρυθμικής και μπαλέτου.


Στιγμιότυπο από τις χορευτικές επιδείξεις των παιδιών.


Στη χορευτική παράσταση που έδωσαν οι χορεύτριες που συμμετείχαν στη σχολή ρυθμικής, μπαλέτου και σύγχρονου χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την ολοκλήρωση των μαθημάτων της φετινής χρονιάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης», παρουσία πλήθους θεατών, οι περισσότερες από 150 χορεύτριες, ηλικίας από 4 έως 20 ετών, παρουσίασαν ποικίλες χορογραφίες προσαρμοσμένες στο επίπεδο των σπουδών τους επιδεικνύοντας τις δεξιότητες που έχουν καλλιεργήσει με τη βοήθεια των δασκάλων τους Ζέφης Μπαρτζώκα, Δήμητρας Αντωνάκη και Κωνσταντίνας Γερογιάννη.

Τις προσπάθειες των παιδιών χειροκρότησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που με την ευκαιρία της παρουσίας του συνεχάρη τις χορεύτριες αλλά και τις καθηγήτριες για τη συστηματική τους δουλειά και τους ευχήθηκε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, επιβεβαιώνοντας, παράλληλα, τη σταθερή υποστήριξη του έργου τους από το Δήμο Αμαρουσίου.

Οι νεαρές χορεύτριες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο οπότε θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα τμήματα της επόμενης χρονιάς με την προτροπή η επόμενη σεζόν να γίνει η αφετηρία για να προσέλθουν και αγοράκια στα τμήματα ρυθμικής και μπαλέτου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού όπως και να ενισχυθούν οι μεγαλύτερες τάξεις.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης,ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, καθώς και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Σχολής Ντανιέλ Λομμέλ.


 
 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο