Εγκαινιάστηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, η Β’ Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΚΤΠ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους στα εγκαίνια της Β’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του ΚΤΠ. Παρόντες, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς, και οι καθηγητές Ελένη Γραφάκου Γιώργος Σεκόφσκυ.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον καθηγητή Γιώργο Σεκόφσκυ, κατά την περιήγησή του στην έκθεση.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στην ομάδα ζωγραφικής του ΚΤΠ.


Με τη Β’ Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων συνεχίστηκε η ανάδειξη της καλλιτεχνικής δημιουργίας των σπουδαστών ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου κατά τη χρονιά που πέρασε. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παρουσία σπουδαστών, των δασκάλων, φίλων της ζωγραφικής αλλά και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.


Ο κ. Πατούλης, περιηγήθηκε στην έκθεση από τους υπεύθυνους διδασκαλίας των τάξεων ζωγραφικής του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού θαυμάζοντας τα έργα των ερασιτεχνών καλλιτεχνών, θαυμασμό που αποτύπωσε και στο χαιρετισμό τους προς τους παρευρισκομένους στη βραδιά των εγκαινίων.


Υπό την καθοδήγηση των εικαστικών Ελένης Γραφάκου, και Γιώργου Σεκόφσκυ, οι σπουδαστές παρήγαγαν έργα εντυπωσιακά, κάνοντας χρήση διαφόρων τεχνοτροπιών, σε λιτούς αλλά και ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς αποτυπώνοντας διαφόρων ειδών μοτίβα, πορτρέτα και τοπία.


Παρόντες στα εγκαίνια της Β’ Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Νικόλας Αλεπούς.


Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμαρουσίου μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 (Βασ.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα) και θα είναι ανοικτή για τους επισκέπτες από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο