Στις εκδηλώσεις κοπής πίτας των Συλλόγων Ηπειρωτών και Μυτιληναίων Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη γιορτή για την κοπή της πίτας των φίλων του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «ʼγιος Γεώργιος».
|download file .jpg 110KB|Με χαρά υποδέχτηκαν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, στη γιορτή τους, οι φίλοι του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «ʼγιος Γεώργιος».
|download file .jpg 100KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου «Ο Νόστος».
|download file .jpg 99KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου «Ο Νόστος».
|download file .jpg 110KB|


Στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληνιών Αμαρουσίου «Ο Νόστος» και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος», για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας για το 2011, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία των δύο εορταστικών εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε με τα μέλη και τους φίλους του κάθε συλλόγου, αντάλλαξε ευχές, χειραψίες και συνομίλησε μαζί τους. Όπως και σε κάθε ανάλογη περίσταση, και αυτή τη φορά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και των συλλόγων της πόλης, τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή τους θεωρεί συνεργάτες και αρωγούς στην επιτυχία του έργου της.

Από την πλευρά τους, τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου Ιωάννης Γιαννέλας, όσο και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου ʼρης Κουζέλης, ευχαρίστησαν τους παρευρισκομένους φίλους των συλλόγων τους για την παρουσία τους, και ιδιαιτέρως τον κ. Πατούλη για την τιμή να βρίσκεται κοντά τους. Και οι δύο πρόεδροι εξήραν την άριστη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και επαίνεσαν τον Δήμαρχο για την ευαισθησία και άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα που του έχουν θέσει υπόψη.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο