Την πίτα της Διαδημοτικής Εταιρίας «Αττικό Αέριο Α.Ε» έκοψε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Διαδημοτικής Εταιρίας Διανομής Φυσικού Αερίου «Αττικό Αέριο Α.Ε.» Γ. Πατούλης με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, πρώην Δήμαρχο Πεύκης  Π. Καμάρα και το μέλος του Δ.Σ. πρώην Δήμαρχο Βριλησσίων Ν. Παπαδόπουλο.
|download file .jpg 100KB|


Στην εκδήλωση της Διαδημοτικής Εταιρίας Διανομής Φυσικού Αερίου «Αττικό Αέριο Α.Ε.» για την κοπή της πίτας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας, Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των μελών του Δ.Σ. και πολλών εκπροσώπων από τους Δήμους που συμμετέχουν στην «Αττικό Αέριο Α.Ε.», την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011, σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.
Σημειώνεται ότι σήμερα η «Αττικό Αέριο Α.Ε» έχει 25 Δήμους μέλη, λόγω των συγχωνεύσεων που έχει επιφέρει στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης το πρόγραμμα «Καλλικράτης».

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι εποικοδομητική για την εταιρία, υπογραμμίζοντας ότι «διαρκής στόχος μας είναι να πετύχουμε σε όλους τους Δήμους της χώρας μας τη σύνδεση με την εναλλακτική αυτή πηγή ενέργειας, το φυσικό αέριο».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Δήμαρχος αντάλλαξε απόψεις με τους ομολόγους του για ζητήματα που αφορούν στην εφαρμογή του προγράμματος Καλλικράτης στους Δήμους.
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο