Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Αμαρουσίου» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του παρόντων του προέδρου Αντ. Τσέκενη, και των μελών του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, δημοτικούς συμβούλους και φίλους του συλλόγου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου «Νίκη Αμαρουσίου» που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς, έδωσε το «παρών» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μεταφέροντας τις ευχές του στα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, στους αθλητές και στους προπονητές τους για διακρίσεις και πολλές επιτυχίες μέσα στο 2014.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον πρόεδρο Αντώνη Τσέκενη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου και τους προπονητές για την πολύ καλή προετοιμασία των αθλητών γεγονός που αποτυπώνεται στις επιτυχίες των ομάδων επισημαίνοντας ότι από μέρους της Διοίκησης του Δήμου τόσο με την παραχώρηση του νεόδμητου κλειστού γυμναστηρίου στην Κοκκινιά όσο και παρέχοντα κάθε άλλη διευκόλυνση για την εύρυθμη προπονητική λειτουργία του συλλόγου, είναι ξεκάθαρο ότι πάγια υπάρχει η διάθεση για υποστήριξη του έργου και των επιλογών του αθλητικού συλλόγου.


Της κοπής της πίτας προηγήθηκαν αγώνες επίδειξης των ακαδημιών βόλεϊ και μπάσκετ του Συλλόγου.


Παρόντες ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Παναγιώτης Σαγρής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο