Στην εορταστική εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών στη μνήμη του Αγίου Γρηγορίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στην εκδήλωση της Εστίας Πατερικών Μελετών.Η Χορωδία «Εν ψαλτηρίω» του Σχολείου Ψαλτικής κατά την παρουσίαση επίκαιρων ύμνων.


 


 


 


Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Εστία Πατερικών Μελετών για τρίτη συνεχή χρονιά από την ίδρυσή της τιμώντας τη μνήμη του προστάτη της Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία εκπροσώπων του Ιερού Κλήρου και κληρικών και φίλων της Εστίας.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, συνεχάρη τους ιδρυτές και τα μέλη της Εστίας Πατερικών Μελετών για το φιλανθρωπικό της έργο αλλά και την προσφορά της στο χώρο της θεολογίας διατηρώντας μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτή άσβεστη την ελληνορθόδοξη παράδοση.
Η βραδιά περιελάμβανε ομιλία του Αιδεσιμολογιώτατου π. Αντώνιου Μπουσδέκη, με θέμα: «ʼσκηση και κάθαρση κατά τον ʼγιο Γρηγόρη τον Θεολόγο» και την παρουσίαση επίκαιρων τροπαρίων από τη Χορωδία «Εν ψαλτηρίω» του Σχολείου Ψαλτικής.


Την εκδήλωση άνοιξε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Σαράντης Σαράντος, Πρόεδρος της Εστίας Πατερικών Μελετών.


Παραβρέθηκαν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος Ρένα Χαλιώτη, ιερείς καθώς και φίλοι της Εστίας.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο