Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών «Ο Νόστος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο Α. Κουζέλη, μέλη και φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών «Ο Νόστος» στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


 


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυτιληνιών Αμαρουσίου και όμορων Δήμων «Ο Νόστος» έκοψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου παρουσία μελών και φίλων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παρισταμένους και να ανταλλάξουν ευχές, επισημαίνοντας τη σημασία της παρουσίας των πολιτιστικών συλλόγων στη διατήρηση ζωντανής της ταυτότητας των ιδιαίτερων πατρίδων μας αλλά και της ενεργούς συμμετοχής σε δράσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο κ. Πατούλης, για άλλη μια φορά ανέφερε ότι ο Δήμος παραμένει σταθερά αρωγός του έργου του συλλόγου στηρίζοντας τις ενέργειες και πρωτοβουλίες του.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο