Στην καθιερωμένη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου «Αμαρυσία Εστία» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailO Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ κόβει την πίτα μαζί με την πρόεδρο Σοφία Κοντοπούλου, και μέλη του ΔΣ του σωματείου.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ανταλλάσσοντας ευχές με τους παρευρισκομένους στη χοροεσπερίδα.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Αμαρυσία Εστία» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με μέλη και φίλους του σωματείου.


Μαζί με τις ευχές του προς τους παρευρισκομένους για Υγεία, δημιουργία ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τα μέλη και τους φίλους του σωματείου για τις προσπάθειές του και το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί σε μία εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη.


«Κόντρα στις δυσκολίες, αυτή τη χρονιά ας φανούμε περισσότερο αλληλέγγυοι από ποτέ και ας αποτελέσουμε πραγματικό στήριγμα των συνανθρώπων μας που έχουν την ανάγκη» σημείωσε ο κ. Πατούλης, και απηύθυνε κάλεσμα να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλον προκειμένου να μην διαρραγεί ο κοινωνικός ιστός.


Η βραδιά συνοδεύονταν από μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και λαχειοφόρο αγορά για την ενίσχυση του έργου του σωματείου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού του Δήμου Αμαρουσίου Βασίλης Κόκκαλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο