Στην κοπή πίτας και στις βραβεύσεις των αθλητών του ομίλου «ΤΡΙΤΩΝ» ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ του απονέμει αναμνηστική πλακέτα η Πρόεδρος του ομίλου «ΤΡΙΤΩΝ» Αμαρουσίου Αναστασία Μέτσιου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ενώ βραβεύει τους πρωτεργάτες της μεγάλης επιτυχίας της εθνικής ομάδας γυναικών το 2011 με την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προπονητές Γιώργο Μορφέση, και Σάκη Κεχαγιά.Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, με αθλητές του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων, μετά τη βράβευσή τους.Πλήθος κόσμου, αθλητών και φίλων, του ομίλου «ΤΡΙΤΩΝ» Αμαρουσίου έδωσε το «παρών» στην τελετή βράβευσης των αθλητών και αθλητριών και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του αθλητικού ομίλου «ΤΡΙΤΩΝ» Αμαρουσίου και τη βράβευση των αθλητών, αθλητριών και προπονητών για τις διακρίσεις τους το 2011, που πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από αθλητές και φίλους του ομίλου αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του ομίλου Αναστασία Μέτσιου, εξέφρασε την ικανοποίηση που ο «ΤΡΙΤΩΝ» μέσα σε πρωτόγνωρες για τη χώρα μας συνθήκες, που δυσκόλεψαν αφάνταστα τον αθλητισμό, κατάφερε να προχωρήσει με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις, ενώ σε ένδειξη αναγνώρισης της σταθερής από μέρους του Δήμου υποστήριξης του έργου του ομίλου, η κ. Μέτσιου, προσέφερε στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, μία αναμνηστική πλακέτα.


Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους κάνοντας όλους υπερήφανους. «Δίνοντας σταθερά δυναμικό «παρών» στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, με διακρίσεις και μετάλλια, ο «ΤΡΙΤΩΝ» είναι μία ζωντανή απόδειξη ότι ο αθλητισμός προσφέρει υγιή διέξοδο για τη νεολαία μας, μαθαίνει στα παιδιά μας να προσπαθούν, και μέσα από την κοινή προσπάθεια να βγαίνουν νικητές. Αυτά είναι τα στοιχεία που πρέπει να καλλιεργήσουμε και τη σημερινή εποχή για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα» ανέφερε ο κ. Πατούλης.


Αφού συνεχάρη όλους, αθλητές και προπονητές, για τις προσπάθειες και τις διακρίσεις τους, τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά και έδωσε μαζί τους ραντεβού του χρόνου για να βραβεύσουν τις επιτυχίες του 2012 στο νέο κλειστό, πλέον, γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο – 2ο Λύκειο που εγκαινιάζεται μέσα στις επόμενες μέρες.


Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που προκρίθηκαν στις ημιτελικές και τελικές φάσεις των πανελλήνιων πρωταθλημάτων, της ανδρικής ομάδας που προκρίθηκε στο Final6 της Α2 εθνικής κατηγορίας κατακτώντας τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, και της γυναικείας ομάδας που προκρίθηκε στην Α1 εθνική κατηγορία στην υδατοσφαίριση. Στη συνέχεια βραβεύθηκαν οι προπονητές ʼγγελος Γαρελίδης, και Κώστας Παληκάρης, για τη συμμετοχή τους στις επιτυχίες του ομίλου.


Μετά τη βράβευση από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, των πρωτεργατών, προπονητών Γιώργου Μορφέση, και Σάκη Κεχαγιά, της μεγάλης επιτυχίας της εθνικής ομάδας γυναικών το 2011 με την κατάκτηση του χρυσού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και την ανταλλαγή ευχών.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και γενικός γραμματέας του ομίλου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, εκπρόσωποι της  Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (LEN) και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού στίβου (FINA), ο υπεύθυνος της υδατοσφαίρισης παγκοσμίως και Πρόεδρος της Μεσογειακής Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (COMEN) Δημήτρης Διαθεσόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι του Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Αλεπούς και Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Καρλαύτης, Γιώργος Ζήκος, Δημήτρης Σμυρνής, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο