Στην από κοινού εκδήλωση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανάμεσα στο διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Κ. Καραβά (αριστερά) και το διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Α. Ζαμάνη(δεξιά), εύχεται στα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομίας καλή και δημιουργική χρονιά.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή της Δ/σης Β.Α. Αττικής,Ταξίαρχο Ι. Διαμαντόπουλο και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της Αστυνομίας της Β.Α. Αττικής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμό χαιρετισμό με τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομίας στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του προσωπικού του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου,και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ.Κων/νου Καραβά και του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ.ʼγγελου Ζαμάνη, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Διευθυντής της Δ/σης Β.Α. Αττικής,Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο Διευθυντής της Δ/σης Ασφαλείας  Β.Α. Αττικής Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ιωάννης Πλουμής και λοιποί υπηρεσιακοί παράγοντες της Αστυνομίας.


Ο κ. Πατούλης στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τα στελέχη και το προσωπικό της Αστυνομίας για την προσπάθεια τους να παρέχουν στη πόλη και στους πολίτες ασφάλεια, αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και των Αστυνομικών Αρχών της πόλης προς όφελος του πολίτη και ευχήθηκε σε όλους υγεία,ευτυχία και δημιουργικό το 2012.

Μετάβαση στο περιεχόμενο