Στην ετήσια γιορτή του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Κωνσταντίνος» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης στην ετήσια γιορτή του Συλλόγου «ʼγιος Κωνσταντίνος» με τον Πρόεδρο Σμ. Κιούση, τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη, Δ. Καμπούκο, τον Πρόεδρο της Δημοτικιής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη και τον Πρόεδρο του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου Μ. Ουίλς.Στιγμιότυπο από τη καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Κωνσταντίνος», στην πλατεία των Εργατικών.


Ένα ευχάριστο βράδυ με ζωντανή μουσική και χορό απόλαυσαν οι συμμετέχοντες στην καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Κωνσταντίνος», στην πλατεία των Εργατικών, το Σάββατο 15 Ιουνίου 2013.


Τη εκδήλωση τίμησε με τη συμμετοχή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη την Πρόεδρο κα Σμαράγδα Κιούση και τα μέλη του Δ.Σ. για την άριστη διοργάνωση της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε όλους «Καλό Καλοκαίρι». Παράλληλα ο κος Πατούλης συνομίλησε με τους κατοίκους για τα ζητήματα που άπτονται της περιοχής τους και αντάλλαξε απόψεις μαζί τους.


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Καμπούκος.
Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελευθέριος Μαγιάκης, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Πέτρος Κούκουζας, Αθανάσιος Φωτόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Καρανάσιου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο