Εκπροσώπηση του Δήμου Αμαρουσίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών Α’ & Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Υπουργός Εσωτερικών Ευρ. Στυλιανίδης με τη Δημοτική Σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη και τη Δημοτική Σύμβουλο, Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. του Δικτύου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής  Ελ. Λέκκα, οι οποίες εκπροσώπησαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και το Δημοτικό Συμβουλίου στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών Α’ και Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.H Δημοτική Σύμβουλος Ρ. Χαλιώτη και η Δημοτική Σύμβουλος Ελ. Λέκκα, στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εκλεγμένων Γυναικών Α’ και Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Παρουσία πλήθους εκλεγμένων γυναικών από όλη τη χώρα διεξήχθη το 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Πανελληνίου Δικτύου Εκλεγμένων Γυναικών Α και  Β’ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Η Αθηνά» από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου 2013 στην ʼνδρο.


Το συνέδριο με θέμα:«Γυναίκα, Δράση και Αυτοδιοίκηση- Ευρηματικότητα, Διαχείριση Κρίσεων, Πρωτοβουλία – Επιχειρείν» τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών κος Ευρυπίδης Στυλιανίδης και εκπρόσωποι από τον πολιτικό κόσμο και το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Στο συνέδριο εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη και του Δημοτικού Συμβουλίου συμμετείχαν η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη και η Δημοτική Σύμβουλος, Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. του Δικτύου και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής κα Ελένη Λέκκα, οι οποίες μετέφεραν το θερμό χαιρετισμό του κου Δημάρχου τόσο προς το Δήμαρχο ʼνδρου κο Ιωάννη Γλυνό, όσο και προς την επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής κα Μαρία Λοτσάρη «για κάθε επιτυχία του συνεδρίου,ώστε να γίνει προπομπός για συμμετοχή και ενεργοποίηση περισσότερων γυναικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Η επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ. του Δικτύου ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά δια της κας Χαλιώτη το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την  επίσκεψη που πραγματοποίησε στο νησί της ʼνδρου ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στο πλαίσιο του Οδοιπορικού Υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και τις δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε περισσότερους από 160 μαθητές της Α/ Εκπαίδευσης. Η συμβολή του κου Πατούλη πρόσθεσε η κα Λοτσάρη υπήρξε μεγάλη, στην παρούσα δύσκολη οικονομικά περίοδο που πολλοί συνάνθρωποι μας στερούνται τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.


Κύριο συμπέρασμα του συνεδρίου, το οποίο χαρακτηρίστηκε από όλους απόλυτα επιτυχημένο είναι ότι η γυναίκα στην Αυτοδιοίκηση με ευρηματικότητα και καινοτόμες ιδέες μπορεί να δράσει άμεσα και καθοριστικά. Η συνεργασία των φορέων μεταξύ τους κρίνεται απαραίτητη και η συλλογικότητα σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα θα συμβάλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου «αύριο» για όλους μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο