Στη συνεστίαση του ΔΣ του Συλλόγου Αθμονέων παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων Ρ. Μπόγδανου, στη συνεστίαση του ΔΣ στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης.


 


 


 


 


 


 


 


 


Στη συνεστίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αθμονέων που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Κεραμικής Τέχνης παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, μαζί με άλλους εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου καθώς και μέλη του συλλόγου


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη συνεστίαση ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, αναφέρθηκε στο έργο του ιστορικότερου συλλόγου της πόλης, καταθέτοντας και με αυτή την ευκαιρία τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου προς αυτόν.


Με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου – Καλύβα, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την έμπρακτη αρωγή τους προς τις προσπάθειες του συλλόγου να κρατά ζωντανές τις μνήμες του παρελθόντος της πόλης και των ανθρώπων της.


Εκτός από μέλη του συλλόγου, παρόντες στη συνεστίαση εκ μέρους του Δήμου ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Δημήτρης Σμυρνής, Νίκος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νικόλας Αλεπούς, Γιώργος Ιατρίδης.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο