Στην απονομή των κυπέλων στους νικητές του Τουρνουά Τένις της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Αντισφαιρίσεως παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης με τον Ταμία του ΙΣΑ Φ. Πατσουράκο στην εκδήλωση για την απονομή των κυπέλων στους νικητές του τουρνουά τένις της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Αντισφαιρίσεως (ΕΛ.Ι.Ε.Α).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απονείμει το έπαθλο σε νικητή του Πρωταθλήματος τένις της ΕΛ.Ι.Ε.Α.   Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ,με το Γενικό Γραμματέα της ΕΛ.Ι.Ε.Α. Κ. Ζαχαροκόπουλο και νικητές των αγώνων του τουρνουά τένις.       


 


 


Στην τελετή απονομής των κυπέλων στους  νικητές του «Φθινοπωρινού Τουρνουά Τένις 2013» της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Αντισφαιρίσεως παρέστη προσκεκλημένος από το Δ.Σ.ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Στην απονομή των κυπέλων,παρόντων του Προέδρου του Δ.Σ. κου Δημητρίου Καντζάβελου και του Γενικού Γραμματέα κου Κω/νου Ζαχαρακόπουλου, παραβρέθηκε επίσης ο Ταμίας του ΙΣΑ κος Φώτιος Πατσουράκος.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη τους νικητές του Πρωταθλήματος για την επιτυχία τους, υπογραμμίζοντας την αξία που έχει η άθληση στην καθημερινή μας ζωή για τη διατήρηση και προαγωγή της υγείας, σε συνδυασμό με τη σωστή και ισορροπημένη διατροφή.     


Οι αγώνες διεξήχθησαν στον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαιρίσεως Παπάγου, στις κατηγορίες: Μονά ανδρών κατά ηλικίες, Μονά γυναικών, διπλά ανδρών άνω και κάτω των 50 ετών και διπλά μεικτά.


 


 


 


  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο