Στη λιτάνευση της εικόνας των Αγίων Αναργύρων ανήμερα της εορτής του ομώνυμου ιερού ναού παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στη λιτάνευση της ιερής εικόνας των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού. Μαζί του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Σμυρνής, και Δημήτρης Καρλαύτης.Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου συνόδευσε την περιφορά της ιερής εικόνας των Αγίων Αναργύρων.


Παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, πραγματοποιήθηκε και φέτος ο καθιερωμένος εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, παραβρέθηκε στον εσπερινό και στη λιτάνευση της ιερής εικόνας των Αγίων, που πραγματοποιήθηκε με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου.


Παρόντες στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Αντώνης Παρτσινέβελος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καμπούκος, Δημήτρης Σμυρνής, και Δημήτρης Καρλαύτης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο