Στην τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Τάξης του 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή του 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου Β. Σουλιώτη(δεξιά), τον Πρόεδρο του Συλλόγου και Κηδεμόνων Π. Κόνιαρη, καθηγητές και μαθητές της Γ’ Τάξης  κατά τη τελετή αποφοίτησής τους από το σχολείο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης δίνει τα θερμά συγχαρητήρια και τις θερμότατες ευχές του σε αποφοιτήσαντες μαθητές της Γ΄ Τάξης του 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου.


Την αποχαιρετιστήρια εκδήλωση του 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου με την ευκαιρία της αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Τάξης του Λυκείου, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με Πρόεδρο τον κο Πέτρο Κόνιαρη, συμμετείχαν ο Λυκειάρχης του Σχολείου κος  Βασίλειος Σουλιώτης και σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πατέρας Θεοφάνης του Ι.Ν.της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης, οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Λυκείου με τους γονείς τους, καθώς και οι περσινοί αποφοιτήσαντες μαθητές.              


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές και τις μαθήτριες για τα ήθος, την ευπρέπεια, την επιμέλεια και τη σημαντική επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, κατακτώντας πρωτιές σε ελκυστικές σχολές. Παράλληλα έδωσε σε όλους τους μαθητές και στον καθένα ξεχωριστά τις ολόψυχες ευχές του για καλή επιτυχία και στα επόμενα βήματα της ζωής τους, κόντρα σε όλες τις αντίξοες συνθήκες της εποχής με συνεχή προσπάθεια, επιμονή και προσήλωση στους στόχους που έχουν θέσει.


Ακολούθως αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου σε στενή συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και την εκπαιδευτική κοινότητα για να αποτραπεί η προγραμματισμένη συγχώνευση  τους σχολείου, καθώς και στη σημαντική εξέλιξη της παραχώρησης από την ΚΕΔ στο Δήμο Αμαρουσίου του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το νέο σχολείο στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης. «Τα σχέδια για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο και το 9Ο Λύκειο Αμαρουσίου προχωρούν κανονικά, ενώ στις εγκαταστάσεις του σχολείου προβλέπεται και η κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της γειτονιάς της Αγίας Φιλοθέης» σημείωσε ο κος Δήμαρχος.     


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κος Κόνιαρης αφού ευχαρίστησε το Διευθυντή του Σχολείου και τους καθηγητές για την αγάπη, τη φροντίδα και το ενδιαφέρον τους για την πρόοδο των μαθητών του σχολείου, συνεχάρη τους μαθητές για τις επιτυχίες τους, υπογραμμίζοντας:
«Καμαρώνουμε για τα παιδιά μας και τα ευχαριστούμε για την ικανοποίηση που μας δίνουν με τις επιτυχίες τους, στη δική μας προσπάθεια».


Παράλληλα ο κος Κόνιαρης ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον με το οποίο περιβάλλει τη λειτουργία του σχολείου, βοηθώντας με κάθε τρόπο -όπως ανέφερε- παρά τα πενιχρά οικονομικά μέσα που διαθέτει ο Δήμος, εξαιτίας των οικονομικών συγκυριών.
« Η παρουσία του κου Δημάρχου στο πλευρό μας είναι εγγύηση για μας και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας» σημείωσε μεταξύ άλλων.


Η τελετή για την αποφοίτηση των μαθητών ολοκληρώθηκε την απονομή αναμνηστικών στους μαθητές και στους καθηγητές του 9ου Λυκείου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο