Με μουσική, ρυθμό, κίνηση και ζωντάνια πλημμύρισε το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» στη χορευτική παράσταση των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος  Πατούλης με τη σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα και πλήθος  θεατών παρακολουθύν τη χορευτική παράσταση των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους πολίτες που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν τις χορευτικές ικανότητες των μελών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.
Στιγμιότυπα από τη χορευτική παράσταση των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού σε ρυθμούς  λάτιν,σάλσα,φλαμένγκο, οριεντάλ, χιπ- χοπ, αλλά και σε ρυθμούς παραδοσιακούς.


 


Τις χορευτικές ικανότητες που απέκτησαν τη χρονιά που πέρασε παρουσίασαν οι συμμετέχοντες στα τμήματα ευρωπαϊκών και κοινωνικών χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού στην  χορευτική παράσταση που έδωσαν στο κατάμεστο από θεατές κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Περισσότεροι από 380 χορευτές όλων των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, παιδιά και ενήλικες προσέφεραν στους παρευρισκόμενους ένα απολαυστικό χορευτικό θέαμα σε ρυθμούς λάτιν, σάλσα,φλαμένγκο, οριεντάλ, χιπ- χοπ, zumba dancing, αλλά και σε ρυθμούς παραδοσιακούς.

Τη παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο, τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού κο Νικόλαο Πέππα, που μαζί με το πλήθος των θεατών χειροκρότησαν τα μέλη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για την άψογη χορευτική παρουσία τους.
Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους πολίτες εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση τους στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και επανέλαβε ότι η παραγωγή πολιτισμού στην πόλη βρίσκεται στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, καθώς και η λειτουργία των κατάλληλων πολιτιστικών υποδομών που θα παρέχουν δημιουργική διέξοδο στους πολίτες και ευκαιρίες για ψυχαγωγία στον ελεύθερο χρόνο.

Την επιμέλεια και διδασκαλία στην τέχνη του χορού στα παιδικά τμήματα και στα τμήματα ενηλίκων καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στην τέχνη του χορού είχαν οι:
Κωνσταντίνα Γερογιάννη, Μαρία Θεοδωράτου, Νικόλ Καμζελά, Τάσος Κατσάρας, Έφη Κεραμάρη, Πάνος Κορμάς, Ξένια Λιούτα, Τζεφερσον Λουίζ, Στέλλα Παππά, Γιώργος Φραγκάκης, Εύα Χατζηχρήστου.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο