Στη γιορτή του παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η στην Κοκκινιά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η με τον Πρόεδρο του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ν. Κάββαλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ανάμεσα σε κυρίες μέλη του Κ.Α.Π.Η.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, συνομιλώντας με μέλη του Κ.Α.Π.Η.


 


Στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το παράρτημα του Κέντρου Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων στην Κοκκινιά, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όπου τον υποδέχτηκαν θερμά το προσωπικό, οι εθελοντές και τα μέλη του Κέντρου.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε Υγεία σε όλους, διαβεβαίωσε ότι το Κ.Α.Π.Η του Δήμου σταθερά θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας, φροντίδα και υποστήριξη στα μέλη του, αλλά και πολλές δημιουργικές διεξόδους. Παράλληλα, ευχαρίστησε εργαζομένους και εθελοντές για τη σημαντική προσφορά τους τόσο προς τα μέλη του Κ.Α.Π.Η όσο και προς τους κοινωνικά ευπαθείς συμπολίτες μας.


Παρών στη γιορτή ήταν και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) Νίκος Κάββαλος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο