Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Print Friendly, PDF & EmailΟ Πρόεδρος ΕΔΔΥΠΠΥ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Αριστερά του ο Αθανάσιος Μπούρας Μέλος Εξ. Επιτροπής, η Ευαγγελία Αμανατίδου – Χατζηπαυλή Αναπλ. Μέλος,  η Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη Αναπλ. Μέλος, δεξιά του ο  Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ο Ιωάννης Λαδόπουλος, Αντιπρόεδρος και ο Παναγιώτης Ζητάκης, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας.


Στα κεντρικά γραφεία του Δικτύου ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του Δ.Σ. έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευκαιρία του πρώτου για το 2013 Διοικητικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2013.


Συγκεκριμένα, παρευρέθησαν ο Δημ. Σύμβουλος Χαλανδρίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Ιωάννης Λαδόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης, Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Δ.Σ. Παναγιώτης Ζητάκης, η Δημ. Σύμβουλος Ν. Ιωνίας, Αναπλ. Μέλος Δ.Σ., Αγγελική Τριανταφύλλου – Πιτίδη, η  Δημ. Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, Αναπλ. Μέλος Δ.Σ.  Ευαγγελία Αμανατίδου – Χατζηπαυλή και ο  Αντιδήμαρχος Γαλατσίου, Μέλος Εξ. Επιτροπής Αθανάσιος Μπούρας. Επίσης,  παρόντες ήταν ο Διευθυντής του ΕΔΔΥΠΠΥ Σωτήρης Παπασπυρόπουλος και το προσωπικό του Δικτύου.


Ο Πρόεδρος του Δικτύου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε: «η νέα χρονιά για το Δίκτυο να αποτελέσει σταθμός για την πρόληψη της υγείας υλοποιώντας προγράμματα, τα οποία επεκτείνονται σε όλο και περισσότερες πόλεις πανελλαδικά. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με δράσεις πρόληψης που ωφελούν και προστατεύουν την υγεία των δημοτών μας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο