Σταθερή στήριξη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στον θεσμό του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η επένδυση στη γνώση είναι μία δια βίου διαδικασία που η τοπική αυτοδιοίκηση έχει χρέος να υπηρετεί»

Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου, Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, για τέσσερα συναπτά έτη έχουν στηρίξει τον σημαντικό θεσμό του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που συμβάλλει στην επιμόρφωση και στη δια βίου μάθηση των ενηλίκων προάγοντας την προσωπική ανάπτυξη των πολιτών αλλά και εν γένει της κοινωνίας.

Η επένδυση στη γνώση σε κάθε ηλικία θα είναι προτεραιότητα και της νέας Περιφερειακής Αρχής προσφέροντας ευκαιρίες συνεργασίας με φορείς που μπορούν να συμβάλλουν εποικοδομητικά στη βελτίωση της επιστημονικής κατάρτισης και επιμόρφωσης των πολιτών.

Με την ευκαιρία της έναρξης των εγγραφών για τον Α’ κύκλο μαθημάτων του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου που υλοποιούνται στο Μαρούσι για τη διδακτική περίοδο 2019 – 2020, η Διοίκηση του Δήμου εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Πρόεδρο του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Ελένη Βουγιούκαλου για τη συνεργασία.

Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 30/09/19. Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο www.alp.gr.

Μετάβαση στο περιεχόμενο