Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη και του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Κανένα παιδί του Αμαρουσίου εκτός δομής τη νέα σχολική χρονιά

Συνάντηση με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών παιδικών σταθμών Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρουσία του Προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κου Πέτρου Κόνιαρη, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα αμοιβαίας διάθεσης για συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας με το Δήμο Αμαρουσίου, ενόψει και της ανάληψης της Διοίκησης του Δήμου από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο και τη λειτουργία των ιδιωτικών παιδικών σταθμών και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε και η πρόσφατη Υπουργική απόφαση που εξαιρεί το Δήμο Αμαρουσίου και άλλους 12 Δήμους από τη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση.

Τόσο ο κ. Γιώργος Πατούλης, όσο και ο κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογράμμισαν ότι «υψηλή προτεραιότητα  του Δήμου Αμαρουσίου είναι κανένα παιδί μας να μην μείνει εκτός δομής τη νέα σχολική χρονιά. Όλοι μαζί ενωμένοι -πρόσθεσαν- θα καλύψουμε την ανάγκη των παιδιών για φιλοξενία σε Παιδικούς Σταθμούς, κάθε μαρουσιώτικης οικογένειας, ώστε όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες τις ώρες που είναι μακριά από την οικογένειά τους.»

Οι υπεύθυνοι των ιδιωτικών παιδικών σταθμών ευχαρίστησαν τη Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου για την έως σήμερα αγαστή συνεργασία και ευχήθηκαν στον κ. Αμπατζόγλου «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα. 

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του κ.Πατούλη και του κ.Αμπατζόγλου με τους υπεύθυνους των ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών Αμαρουσίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο