Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γ. Τσίρμπα

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει κάθε αναπτυξιακό έργο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού»

Συνάντηση γνωριμίας είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γιώργο Τσίρμπα. Ο κ. Πατούλης, δέχθηκε τα συγχαρητήρια του νέου Δημάρχου για την εκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής και ανταπέδωσε με ευχές για κάθε επιτυχία στο έργο του στη διοίκηση του Δήμου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο κ. Τσίρμπας, ενημέρωσε τον κ. Πατούλη, για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στην επικράτεια του Δήμου του και ζήτησε τη συνδρομή και τη συνεργασία της Περιφέρειας για τη διαχείρισή τους.

Ο κ. Πατούλης, διατύπωσε τη βούληση ότι η Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό κάθε δημοτικής Αρχής της Αττικής στηρίζοντας κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στην αναπτυξιακή προοπτική των τοπικών τους κοινωνιών και με γνώμονα το όφελος των πολιτών. Αντίστοιχα, και στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού θα στηρίξει κάθε αναπτυξιακό έργο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου και νέου Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων – Καματερού Γ. Τσίρμπα

Μετάβαση στο περιεχόμενο