Σε ζεστό κλίμα, παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έκοψε την πίτα του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, εξήρε την περιβαλλοντική και κοινωνική δράση του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 90KB|Τιμητική πλακέτα εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου, απένειμε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου Απόστολος Αντωνάκης, στον Δήμαρχο κ. Πατούλη.
|download file .jpg 68KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα στο δημαρχιακό μέγαρο, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μαζί με περισσότερα από 130 μέλη του συλλόγου και φίλους του κυνηγιού.

Ο κ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τους παρευρισκομένους, εξήρε τις δραστηριότητες του συλλόγου, που δεν εξαντλούνται σε κυνηγετικές, αλλά έχουν, επίσης, περιβαλλοντικό και κοινωνικό προσανατολισμό.

«Η κυνηγετική οικογένεια της πόλης μας είναι μία οντότητα ζωντανή και ιδιαίτερα ενεργή. Τα μέλη της είναι αρωγοί μας στην προστασία των δασών, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό τους για τη φύση. Οι κυνηγοί είναι εξίσου δραστήριοι σε κοινωνικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για την έμπρακτη στήριξη του παιδιού και άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Τέτοιους κοινωνικούς εταίρους τους θέλουμε κοντά μας, γιατί πιστεύουμε ότι οδηγός μας στις κρίσιμες αυτές εποχές που διανύουμε πρέπει να είναι η συσπείρωση και η αλληλοβοήθεια» ανέφερε με έμφαση ο κ. Πατούλης.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Αμαρουσίου Απόστολος Αντωνάκης, απένειμε στο Δήμαρχο μία τιμητική πλακέτα σε ένδειξη αναγνώρισης της συμπαράστασης και υποστήριξης του Δήμου Αμαρουσίου και του ιδίου προσωπικά, στο έργο του συλλόγου τους: «Εκ μέρους του ΔΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πατούλη που στηρίζει τη δράση του συλλόγου μας και κάθε δραστηριότητά μας. Από την πλευρά μας, ως ο μεγαλύτερος κυνηγετικός σύλλογος της χώρας, με 15.000 ενεργά και δραστήρια μέλη, σε ανταπόδοση, του υποσχόμαστε ότι μπορεί να βασίζεται σε μας. Σε κάθε περίπτωση, η Δημοτική Αρχή θα μας βρίσκει αρωγούς και συμπαραστάτες του έργου της». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο