Ευχαριστίες του προέδρου του Ε.Κ.Κ.Α προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για τη χορηγία του στο κέντρο

Print Friendly, PDF & Email

Θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, για τη χορηγία χρηματικού ποσού ύψους 3.500 ευρώ προς το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ε.Κ.Κ.Α) με σκοπό την ενίσχυση των γυναικών που φιλοξενούνται στο κέντρο, εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος του Ε.Κ.Κ.Α Παναγιώτης Αλτάνης.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του ο κ. Αλτάνης αναφέρει τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε

Με την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για τη χορηγίας σας προς το Ε.Κ.Κ.Α, χρηματικού ποσού ύψους 3.500 ευρώ, στις γυναίκες που φιλοξενούνται στους ξενώνες μας και οι οποίες αντιμετωπίζουν έντονα κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα.

Η προσφορά σας είναι σημαντική καθώς με την πράξη σας αυτή συμβάλετε στην κάλυψη των αναγκών καθώς και στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινής ζωής των γυναικών που διαμένουν στους ξενώνες μας. Με τον τρόπο αυτό ενισχύετε την προσπάθειά μας προκειμένου να βοηθήσουμε τις γυναίκες αυτές στην όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη κοινωνική τους ενσωμάτωση.

Ευελπιστούμε στο μέλλον να σταθείτε αρωγοί και σε ανάλογες προσπάθειες μας με στόχο την προώθηση ζητημάτων κοινωνικής αλληλεγγύης.
Ευχαριστούμε και πάλι θερμά για την τόσο σημαντική προσφορά σας.


Ο πρόεδρος

Παναγιώτης Αλτάνης

Μετάβαση στο περιεχόμενο