Σε ζεστή συγκινησιακή ατμόσφαιρα και παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, έγινε η πρώτη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της ηθοποιού Δ. Στυλιανοπούλου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, κατά το χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, και τον εκδότη Νίκο Μουρατίδη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, και τους παρουσιαστές του βιβλίου της αυτοβιογραφίας της ηθοποιού.


H ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου, εμφανώς ευδιάθετη αλλά και συγκινημένη μίλησε με ζεστά λόγια για τους συνεργάτες και τους ανθρώπους της ζωής της.


Στην επίσημη πρώτη παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού Δέσποινας Στυλιανοπούλου με τίτλο: «Ηθοποιός αμέσου δράσεως», που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρουσία πλήθους καλλιτεχνών και φίλων της ηθοποιού, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Το βιβλίο με την αυτοβιογραφία της μεγάλης κωμικού Δέσποινας Στυλιανοπούλου, που λάμπρυνε με την παρουσία της τον κινηματογράφο αλλά και το θέατρο παρουσίασε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με τις εκδόσεις Τετράγωνο.


Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μίλησε με θερμά λόγια για την κωμική ηθοποιό της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που χάρισε απλόχερα το γέλιο σε γενιές και γενιές Ελλήνων και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να συγκινεί και να μοιράζει χαμόγελα μέσα από τις αμέτρητες ταινίες της.


Περιστοιχισμένη από αγαπημένους συνεργάτες και φίλους ηθοποιούς, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, μίλησε για όλα, όπως περιγράφονται στο βιβλίο της αυτοβιογραφίας της: για την προσωπική διαδρομή της από τα παιδικά της χρόνια στη Μεσήνη, μέχρι τις σπουδές της στην Αθήνα, και τα πρώτα βήματά της στο χώρο του θεάματος, τους σταθμούς στην προσωπική της ζωή αλλά και τις συνεργασίες της με κορυφαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου.


Για τη Δέσποινα Στυλιανοπούλου, ξεδιπλώνοντας άγνωστες πτυχές της προσωπικότητας και του ταλέντου της, μίλησαν ο εκδότης και συγγραφέας Νίκος Μουρατίδης, η κριτικός Ροζίτα Σώκου, οι ηθοποιοί Τέλης Ζώτος, Δημήτρης Καλλιβωκάς, Κώστας Παπασπήλιος, Νανά Τόμβου, και Νίκος Ψαρράς.


Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, και Νικόλας Αλεπούς, εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο και πολλοί φίλοι της ηθοποιού.

Μετάβαση στο περιεχόμενο