Σε κλίμα συγκίνησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης διέθεσε εορταστική οικονομική ενίσχυση ύψους 15.000 ευρώ σε ενδεείς συμπολίτες από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και τρόφιμα μακράς διάρκειας

Print Friendly, PDF & Email

Εορταστική οικονομική ενίσχυση από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε ενδεείς συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Η παράδοση των χρηματικών ποσών στους δικαιούχους έγινε σε κλίμα συγκίνησης αλλά και ανταλλαγής ευχών για τις εορτές των Χριστουγέννων.  

Οι δικαιούχοι που προσήλθαν στο γραφείο του Δημάρχου για να μοιραστούν το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα άνεργοι, οικογένειες με παιδιά, πολύτεκνες αλλά και μονογονεϊκές, άτομα με αναπηρία, που όλοι διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, κατά την παράδοση των χρηματικών ποσών ευχήθηκε σε όλους: «Χρόνια πολλά με υγεία, να  είμαστε αισιόδοξοι και να μην χάνουμε την ελπίδα μας στις δύσκολες αυτές συνθήκες που όλοι βιώνουμε. Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό δίπλα σας και εντείνουμε ως Δήμος τις προσπάθειές μας, ώστε μέσα από τις ευγενικές χορηγίες φορέων, ιδιωτών και εταιρειών που στηρίζουν το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Δήμου μας να προσφέρουμε τη στήριξη μας σε όσους την έχουν ανάγκη.»  

Κατά την παραλαβή των χρηματικών ποσών, οι συμπολίτες μας μαζί με τις ευχές τους, εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Δήμαρχο αλλά και τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που λαμβάνουν από τον Δήμο.

Οι δικαιούχοι έχουν αξιολογηθεί βάσει κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων από την αρμόδια υπηρεσία πρόνοιας του Δήμου.

Ο Δήμος Αμαρουσίου καλεί όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας να συνδράμουν το έργο του στηρίζοντας το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου, όπως, επίσης και το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τη Γωνιά Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης του Δήμου.

 

Σχετικά αρχείαΣε κλίμα συγκίνησης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης διέθεσε εορταστική οικονομική ενίσχυση ύψους 15.000 ευρώ σε ενδεείς συμπολίτες από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και τρόφιμα μακράς διάρκειας

Μετάβαση στο περιεχόμενο