Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και σήμερα γινόμαστε όλοι παιδιά και μοιραζόμαστε τη χαρά μαζί τους 

Στην κατάμεστη από παιδικά πρόσωπα αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου ειδικά για τα παιδιά των εργαζομένων του.

Σε ένα χαρούμενο παιδικό σκηνικό που είχε στηθεί ο Άη Βασίλης και ο ταχυδακτυλουργός με τη ζωντάνια και την ευρηματικότητά τους κράτησαν συντροφιά στα παιδιά, χαρίζοντας τους άφθονο γέλιο.  

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με χιουμοριστική διάθεση βρέθηκε ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους, μοιράστηκε σκέψεις και μυστικά και τους ευχήθηκε να περάσουν όμορφα τις γιορτές με υγεία, αγάπη και πρόοδο το νέο έτος, ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε

«Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους μας και σήμερα γινόμαστε όλοι παιδιά και μοιραζόμαστε τη χαρά μαζί τους. Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στη σημερινή μας εκδήλωση που έχει στόχο να χαρίσει το χαμόγελο στους μικρούς μας φίλους, καθώς και τους συνεργάτες μου που συντόνισαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη γιορτή των παιδιών.           

Μαζί με τις ευχές του ο κ. Πατούλης προσέφερε πρωτότυπα δώρα σε κάθε παιδί και εισιτήρια για το Χωριό του Άη Βασίλη και το Λούνα Παρκ Αηδονάκια.      

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί ιδιαιτέρως την πιτσαρία La Piazza (Σαλαμίνος 6, Μαρούσι) για την ευγενική προσφορά εδεσμάτων στην εκδήλωση.

 

Σχετικά αρχείαΔώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (1)


Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (2)


Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (3)


Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (4)


Δώρα και εορταστικές ευχές στα παιδιά των εργαζομένων προσέφερε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους (5)

Μετάβαση στο περιεχόμενο