Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Με γιορτινούς ήχους και κάλαντα Χριστουγέννων από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης  συνεχίστηκαν οι χαρμόσυνες ευχές στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη.

Θερμές ευχές δέχθηκε πρώτα από τα μέλη της Χορωδίας του ΚΑΠΗ, που  μετέφεραν στο Δήμαρχο κ. Πατούλη την αγάπη τους και του ευχήθηκαν μελωδικά «Χρόνια Πολλά» και «Κάθε Επιτυχία» στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο του από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετεί. Ο κ. Πατούλης αφού τις συνεχάρη για την προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, τους έδωσε τις δικές του εγκάρδιες ευχές, προσφέροντας τους όμορφα κυκλάμινα σε γλαστράκια.        

Τη σκυτάλη πήραν παιδιά και μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Κραταγενής Ζευς» που πλημμύρισαν και εφέτος το γραφείο του Δημάρχου, ψάλλοντας παραδοσιακά κάλαντα από την Κρήτη και ανταλλάσοντας μαζί του δώρα και ευχές.  

Το συγκρότημα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης φορώντας την τυπική ποντιακή ενδυμασία ευχήθηκε και αυτή τη χρονιά μουσικά και χορευτικά «Χρόνια Πολλά» στο Δήμαρχο, ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και παρουσιάζοντας σύντομο χορευτικό. Εκ μέρους Συλλόγου, μία μαθήτρια προσέφερε στον κ. Πατούλη την εικόνα της Παναγίας του Σουμελά μαζί με τις ευχές για καλή επιτυχία στην προσπάθεια του.         

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε ξεχωριστά καθένα από τα μέλη των συλλόγων και της χορωδίας, ευχόμενος σε όλους «Χρόνια Πολλά» με Υγεία και ενωμένοι όλοι μαζί με αλληλεγγύη και αγάπη να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα».  

 

Σχετικά αρχείαΘερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (1)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (2)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (3)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (4)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (5)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (6)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (7)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (8)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (9)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (10)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (11)


Θερμές ευχές και κάλαντα των Χριστουγέννων στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τη Χορωδία του ΚΑΠΗ και από συλλόγους της πόλης (12)

Μετάβαση στο περιεχόμενο