Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, στο πάρτι που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 174 KB|

Ένα ξεχωριστό Αποκριάτικο πρωϊνό, με πολύ κέφι και χορό έζησαν τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στην γιορταστική  εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου.Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυψυχαγωγικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου στολισμένη με αποκριάτικα γιρλάντες και υπό τους ήχους αγαπημένης μουσικής, πλημμύρισε από νωρίς με τις  χαρούμενες φωνές των παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.

Σ’ ένα υπέροχο αποκριάτικο σκηνικό, τους μικρούς μας φίλους διασκέδασαν ένα μικρό τσίρκο με ζωάκια και ταχυδακτυλουργούς που πραγματοποιούσαν διασκεδαστικά δρώμενα. Τα παιδιά τραγούδησαν, χόρεψαν, έπαιξαν χαρτοπόλεμο και πέταξαν σερπαντίνες στους φίλους τους. Η χαρούμενη έκφραση στα πρόσωπα τους έδειχνε πόσο πολύ διασκέδασαν στο αποκριάτικο πάρτι που στήθηκε γι’ αυτό το σκοπό.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής η μέριμνα και η φροντίδα για τα άτομα με ειδικές αναπηρίες θα είναι διαρκής και αδιάλειπτη.

Όπως μάλιστα δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης «στηρίζουμε έμπρακτα κάθε προσπάθεια που αφορά τα άτομα με ειδικές αναπηρίες».

Μετάβαση στο περιεχόμενο