Γιώργος Πατούλης: Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για να ζούμε σε μια πόλη ασφαλή και ανθρώπινη.

Print Friendly, PDF & Email

|download _.jpg file 143 KB|

Συνάντηση και σύσκεψη με στελέχη του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και της Ελληνικής Αστυνομίας είχε στο Δημαρχείο της πόλης ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2007.
Η συνάντηση αυτή έγινε ύστερα από αίτημα που διατύπωσε ο Δήμαρχος προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Βύρωνα Πολύδωρα, στο οποίο και ανταποκρίθηκε άμεσα. Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η μεταφορά του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου σε κτίριο που θα βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης.

Και σε αυτήν συμμετείχαν εκτός από το Δήμαρχο ο Υποστράτηγος της ΕΛΑΣ κ. Γ. Αναγνώστου, ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της ΕΛΑΣ κ. Ν. Δήμος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Β’ Υποδιεύθυνσης Αττικής κ. Κ. Σαμαρτζής.

Μετά τη σύσκεψη, όλοι όσοι συμμετείχαν σε αυτήν, επισκέφθηκαν κτίρια στο κέντρο της πόλης, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στεγάσουν το Αστυνομικό τμήμα της πόλης και το Παράρτημα Ασφαλείας.
Με αφορμή τη συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος της πόλης Γ. Πατούλης έκανε την παρακάτω δήλωση:

« Είχαμε δεσμευθεί προεκλογικά ότι μια από τις προτεραιότητες της Νέας Δημοτικής Αρχής θα ήταν η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας. Και στη δέσμευση μας αυτή ανταποκρινόμαστε με συνέπεια. Ήδη, σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αναζητούμε την καλύτερη δυνατή λύση για να προχωρήσουμε στη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου και του Παραρτήματος Ασφαλείας, σε νέο κτίριο, κοντά στο κέντρο της πόλης. Είμαστε σε καλό δρόμο, η ανταπόκριση του Υπουργού είναι θετική στο αίτημά μας και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στους συμπολίτες μας ευχάριστα νέα πάνω στο ζήτημα αυτό.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο