Πρωτοβουλία «ΠΡΟΣ…ΦΕΡΩ» από το Δήμο Αμαρουσίου στο The Mall Athens

Print Friendly, PDF & Email


Την Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 στις 7 μ.μ. τα εγκαίνια του «Χώρου Κοινωνικής Προσφοράς» & του «Κοινωνικού Φαρμακείου»


Ο Δήμος Αμαρουσίου και η Lamda Development ενώνουν τις δυνάμεις τους και υλοποιούν την πρωτοβουλία «ΠΡΟΣ…ΦΕΡΩ» με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται από την κρίση.


Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου, την Πέμπτη 5 Απριλίου στις 7 μ.μ. στο ισόγειο (επίπεδο 0) του The Mall Athens θα εγκαινιάσουν το «Χώρο Κοινωνικής Προσφοράς» & το «Κοινωνικό Φαρμακείο».


Στο «Χώρο Κοινωνικής Προσφοράς» θα μπορούν πολίτες με πλεόνασμα ανθρωπιάς να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και συσκευασμένα τρόφιμα, παιδικά ρούχα και παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς και σχολικά είδη.


Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» στο οποίο οι πολίτες θα μπορούν να δίνουν φάρμακα που πλέον δεν χρειάζονται αλλά είναι απαραίτητα σε κάποιους άλλους συνανθρώπους μας, καθώς, επίσης, ληγμένα φάρμακα που θα προωθούνται για ανακύκλωση.


Ο «Χώρος Κοινωνικής Προσφοράς» και το «Κοινωνικό Φαρμακείο» θα δέχονται τις προσφορές των πολιτών καθημερινά, Δευτέρα έως Σάββατο από τις 11 π.μ. έως τις 7 μ.μ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο