Πασχαλινό bazaar με δημιουργίες των εργαστηρίων του Σικιαρίδειου Ιδρύματος, φιλοξένησε το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 84 Kb|
Από αριστερά ο Διοικητικός Διευθυντής του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Αμαρουσίου Δημήτρης Καρλαύτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμος Σικιαρίδης.|download file .jpg 83 Kb|
Μικροί και μεγάλοι ενώ διαλέγουν ανάμεσα στα χειροποίητα προϊόντα που έχουν δημιουργήσει οι εκπαιδευόμενοι του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.


Πασχαλινό bazaar με χειροτεχνίες των παιδιών που απασχολούνται στα εργαστήρια του Σικιαρίδειου Ιδρύματος διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου με την υποστήριξη του κέντρου. Ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, στελέχη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, μικροί και μεγάλοι, επισκέφτηκαν το bazaar, θαύμασαν τις δημιουργίες των παιδιών και πραγματοποίησαν αγορές.

Επιλέγοντας τα πασχαλινά τους δώρα ανάμεσα από εκθέματα όπως λαμπάδες και κέρινες δημιουργίες, υφαντά, διάφορες κατασκευές και κεραμικά διακοσμητικά, αλλά και γλυκά, όλα χειροποίητες κατασκευές από τους εκπαιδευομένους των εργαστηρίων του ιδρύματος, οι επισκέπτες ενίσχυσαν το έργο του Σικιαρίδειου Ιδρύματος αλλά και τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης περιηγήθηκε στους πάγκους του bazaar, θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών, τους έδωσε τα συγχαρητήριά του όπως και στους δασκάλους τους, και τους ευχήθηκε καλό Πάσχα.

Τις ευχές τους για καλές γιορτές και καλή Ανάσταση έδωσε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαβούλευσης Στέφανος Τσιπουράκης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης, ο πρόεδρος του Σικιαρίδειου Ιδρύματος Σίμος Σικιαρίδης, ο Διοικητικός Διευθυντής του Ιδρύματος Χρήστος Οικονόμου, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο