Σε φορείς υγείας για ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου θα διατεθεί μέρος των εσόδων από το 3ο ανοιξιάτικο φιλανθρωπικό bazaar που φιλοξενήθηκε στο Δημαρχείο

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 117 Kb|
Πολύς κόσμος επισκέφτηκε το bazaar θαυμάζοντας τις πρωτότυπες δημιουργίες αλλά και ενισχύοντας με τις αγορές του τα δύο δημοτικά κέντρα υγείας για ευπαθείς ομάδες.
|download file .jpg 107 Kb|
Εντυπωσιασμένος από τα εκθέματα δήλωσε ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας, κατά την επίσκεψή του στο bazaar. Στη φωτογραφία με την πρόεδρο της Evmaria Μαρία Σεβαστάκη


Η 3η «Ανοιξιάτικη Πνοή», το φιλανθρωπικό bazaar χειροποίητης δημιουργίας που πραγματοποίησε για τρίτη συνεχή χρονιά η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων Evmaria με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, φιλοξενήθηκε φέτος στο Δημαρχείο της πόλης. Μέρος των εσόδων από τις αγορές των επισκεπτών θα διατεθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία και στο Κέντρο Ημέρας για τα ʼτομα που πάσχουν από τη νόσο Αλτσχάιμερ του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Νικόλαος Πέππας, παραβρέθηκε στο παζάρι θαυμάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους τις πρωτότυπες δημιουργίες των 32 συνεργατών καλλιτεχνών της Evmaria.

Χειροποίητα κοσμήματα, γυναικεία αξεσουάρ, πασχαλινές λαμπάδες, κεριά, πρωτότυπα διασκοσμητικά και στολίδια, αγιογραφίες και πολλές ακόμα δημιουργίες, μέσα από μία πανδαισία χρωμάτων, σχεδίων και υλικών, ενθουσίασαν τους επισκέπτες του bazaar.

Το φιλανθρωπικό bazaar πλαισίωσαν, επίσης, δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, κεράσματα με ποικιλία εδεσμάτων καθώς και ανατολίτικα χορευτικά δρώμενα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο