Πασχαλινά δέματα αγάπης σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες διένειμε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email|download file .jpg 98 Kb|

Με χαρά υποδέχτηκαν οι δικαιούχοι το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, που συνομίλησε μαζί τους και τους ευχήθηκε Καλές γιορτές.


|download file .jpg 103 Kb|


|download file .jpg 113 Kb|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, διανέμει τρόφιμα στους δικαιούχους. Στο πλευρό του ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου Γιάννης Πουλόπουλος.


|download file .jpg 105 Kb|


Δέματα με είδη διατροφής για τις γιορτές του Πάσχα διένειμε ο Δήμος Αμαρουσίου σε περίπου 140 δημότες και οικογένειες της πόλης που ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας που ανέλαβε η Κοινωφελής Επιχείρηση Αλληλεγγύης και Πρόληψης του Δήμου. Στη διανομή παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ο ίδιος προσέφερε τρόφιμα στους δικαιούχους και τους ευχήθηκε καλές γιορτές.

Κατά την άφιξή του Δημάρχου Αμαρουσίου στο Τμήμα Πρόνοιας όπου έγινε η διανομή, οι παρευρισκόμενοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ανέφερε: «Φέτος είναι μία δύσκολη χρονιά για όλους μας, και ακόμη δυσκολότερη για τους συνανθρώπους μας εκείνους που οι συνθήκες ζωής τους στερούν ακόμα και τα στοιχειώδη αγαθά. Αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι προτεραιότητα για μας στο Δήμο Αμαρουσίου έχει ο άνθρωπος, τις ʼγιες αυτές μέρες βρισκόμαστε κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν την ανάγκη μας. Προσπαθούμε με τα μέσα που διαθέτουμε να ανακουφίσουμε τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της πόλης μας προσφέροντας τους τη δυνατότητα να περάσουν όμορφες γιορτές» δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος διένειμε στους δικαιούχους δέματα με είδη διατροφής για τις ημέρες του Πάσχα και ευχήθηκε Καλή Ανάσταση και Υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Τα τρόφιμα που διατέθηκαν, ανάμεσα στα οποία γαλακτοκομικά προϊόντα, ζυμαρικά, όσπρια, δημητριακά, φρούτα, πασχαλινά γλυκίσματα, ήταν προσφορά εταιριών που ως επί το πλείστον δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Αμαρουσίου. Οι εταιρικές χορηγίες που στηρίζουν τις κοινωνικές πρωτοβουλίες του Δήμου Αμαρουσίου εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής επιχειρηματικότητας που εφαρμόζει, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γ. Πατούλη.

Στις χορηγούς εταιρίες: Μύλοι, Λούλη, Αχελώος, Foodelia, Agrino, Μινέρβα, Μέλισσα, Nestle, Unilever, Freshland Hellas, Bayern, Σκλαβενίτης και Carrefour, στα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία: Sweet Shop, Πανόραμα, Μακρής, Αρτοποιείο Αμαρουσίου, Μαργαρίτα, Νίκας, Θέμις και Αναστασίου Θωμάς, αλλά και στα σχολεία που συνέβαλαν στην προσπάθεια συγκεντρώνοντας και προσφέροντας τρόφιμα, ο Δήμος Αμαρουσίου εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες.

Παρόντες κατά τη διάρκεια της διανομής ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης Δήμου Αμαρουσίου Γιάννης Πουλόπουλος, η δημοτική σύμβουλος Αικατερίνη Ιωάννου, προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλληλεγγύης και Πρόληψης του Δήμου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο