Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γ. Ζήκο και τον Καθηγητή του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγο Ευ. Ματσούκη στη συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής Νέο Μαρούσι για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη.
|download file .jpg 97 Kb|


Συνεχίζεται η δημόσια διαβούλευση για τη νέα κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Νέο Μαρούσι. Τη δεύτερη κατά σειρά συνάντηση με τους  κατοίκους της περιοχής είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2011, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας και Κυκλοφορίας Γεώργιος Ζήκος και ο Καθηγητής του Παν/μίου Πατρών, Συγκοινωνιολόγος Ευάγγελος Ματσούκης, ενώ παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Στ. Τσιπουράκης, Σπ. Σταθούλης.

Η κυκλοφοριακή μελέτη στην περιοχή Νέο Μαρούσι εντάσσεται στο πλαίσιο των ρυθμίσεων που προωθεί η Δημοτική Αρχή για τη βελτίωση του κυκλοφοριακού στην πόλη και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο