Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας των Συλλόγων «Νέα Λέσβος», «Αγ. Ιωάννης» και του Ομίλου «Η Πνοή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Νέα Λέσβος Αμαρουσίου» Ρ. Χαλιώτη και μέλη του Δ..Σ.  στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας.
|download file .jpg 80Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αγ. Ιωάννης Αμαρουσίου», παρουσία μελών του Δ..Σ. του συλλόγου.
|download file .jpg 88Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό με πολλές ευχές για τη νέα χρονιά στα μέλη και τους φίλους του Ομίλου «Η Πνοή» παρουσία του Προέδρου κ.Ευαγ. Κουτρουμπή και μελών του Δ.Σ.
|download file .jpg 92Kb|

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέα Λέσβος Αμαρουσίου», ο Εξωραϊστικός Σύλλογος «Αγ. Ιωάννης Αμαρουσίου» και ο Φυσιολατρικός – Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Κοινωνικός Όμιλος Αμαρουσίου «Η Πνοή» έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα, παρουσία μελών και φίλων του κάθε συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ο κ. Πατούλης χαιρετίζοντας τα μέλη και τους φίλους των συλλόγων σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «τη νέα χρονιά παρά τη δύσκολη συγκυρία που όλοι βιώνουμε καθημερινά, με σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα συνεχίσουμε την αναγέννηση της πόλη μας, ώστε το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη στην Αττική. Για εμάς, οι σύλλογοι της πόλης μας είναι συμβουλευτικά όργανα και στην προσπάθεια μας αυτή σας θέλουμε δίπλα μας. Εμείς θα είμαστε στο πλευρό σας στηρίζοντας το έργο σας».

Στις εκδηλώσεις για την κοπή της πίτας ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές  με τους παρευρισκόμενους, ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι  δημιουργική για όλους.

Μετάβαση στο περιεχόμενο