Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Γ.Σ.Α. παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον πρώην Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. και πρώην Αντιπρόεδρο της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ) Μ. Βιντζηλαίο, τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. και πρώην Πρόεδρο της FIBA Γ. Βασιλακόπουλο και τον Επίτιμο Πρόεδρο του Γ.Σ.Α. πρώην Πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Κ. Τριβέλλα.
|download file .jpg 244Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Γ.Σ.Α. με πολλές ευχές η νέα χρονιά να έχει πολλές αθλητικές επιτυχίες.
|download file .jpg 87Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απονείμει τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. και πρώην Πρόεδρο της FIBA Γ. Βασιλακόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ, παρουσία του Προέδρου του Γ.Σ.Α. κ. Κουτσούκου και του  Αντιδημάρχου και Γ.Γ. του Γ.Σ.Α. Σπ. Σταθούλη.
|download file .jpg 75Kb|

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αμαρουσίου (Γ.Σ.Α.) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, παρουσία αθλητών, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση ο κ. Πατούλης απένειμε τιμητική πλακέτα, εκ μέρους του Συλλόγου, στον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και πρώην Πρόεδρο της FIBA κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με πολλές αθλητικές επιτυχίες και τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται στο πλευρό του ιστορικότερου και αρχαιότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης και θα συνεχίσει να συνδράμει το έργο του, ώστε και τα επόμενα χρόνια ο σύλλογος να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα, προσφέροντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο στη νεολαία της πόλης μας».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης αθλητές για το ήθος και τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό, καθώς και μέλη του συλλόγου και παλαίμαχοι αθλητές για την πολυετή προσφορά τους, αλλά και απλοί πολίτες για την αφιλοκερδή προσφορά  και την οικονομική στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο