Δυναμικό παρών του Δημάρχου Αμαρουσίου και Αντιπροέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στην Πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος τους Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης ενημερώνει τους συναδέλφους γιατρούς για τις σαρωτικές αλλαγές που επιφέρει στο χώρο της υγείας το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας.
|download file .jpg 93Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης στο βήμα της γενικής συνέλευσης  των φορέων της υγείας στο ξενοδοχείο President.
|download file .jpg 90Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Αντιπρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. Σ. Ρηγάκη και την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Β. Ανεμοδουρά.
|download file .jpg 81Kb|


Στιγμιότυπο από τη γενική συνέλευση των ιατρικού κόσμου.
|download file .jpg 113Kb|


Στην Πανιατρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στο ξενοδοχείο President  συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και  Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε προκειμένου οι φορείς του ιατρικού κλάδου να ενημερώσουν τα μέλη τους για τις σαρωτικές αλλαγές που προβλέπει το νομοσχέδιο « Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας και άλλες διατάξεις» που έχει κατατεθεί στη Βουλή από το Υπουργείο Υγείας, αλλά και για την παραπέρα πορεία του αγωνιστικού μετώπου.

Ήδη ο ιατρικός κόσμος έχει εξαγγείλει σειρά απεργιακών κινητοποιήσεων από τις αρχές Φεβρουαρίου, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου και την έναρξη διαλόγου με τους φορείς.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι « οι οποίες αλλαγές στο σύστημα υγείας θα πρέπει να προκύπτουν μέσα από διάλογο με τους φορείς, καθώς οι αποφάσεις αφορούν ανθρώπους και όχι απλά αριθμούς.

Είναι πολλά τα μέτωπα στο χώρο της υγείας και απαιτείται να δοθεί χρόνος για διάλογο για να ακουστεί η φωνή του ιατρικού κόσμου και των ασφαλισμένων.

Η συγκροτημένη αντίδραση γιατρών, φαρμακοποιών και ασφαλισμένων θα είναι μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα για να αντιληφθούν εκείνοι που νομοθετούν ότι πάνω από όλα δεν σεβάστηκαν τους πολίτες και τους λειτουργούς υγείας».

Μετάβαση στο περιεχόμενο