Ορκωμοσία ενώπιον του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη του νέου Δημοτικού Συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Κ. Ζαπαντιώτη

Print Friendly, PDF & EmailΠαρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Κ. Ζαπαντιώτης, μετά την ορκωμοσία του υπογράφει τα σχετικά έγγραφα που προβλέπει ο Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας.
|download file .jpg 111KB|


Ορκίστηκε από το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, για το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της μείζονας μειοψηφίας ο κ. Κώστας Ζαπαντιώτης, στη θέση του κ. Στάθη Ραγκούση, ο οποίος παραιτήθηκε λόγω των υποχρεώσεών του ως ειδικός σύμβουλος του Υπουργού Εσωτερικών.


Μετά την παρέλευση ενός μηνός όπως προβλέπει ο Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων ο κ. Ζαπαντιώτης καταλαμβάνει αυτοδίκαια τη θέση του κ. Ραγκούση, ως ο πρώτος επιλαχών με βάση τον αριθμό ψήφων, υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ‘Μαρούσι Επιστροφή στο Μέλλον’.


Η τελετή της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2011 στο γραφείο του κ. Δημάρχου, κατά την οποία αναγνώστηκε ο όρκος και υπογράφηκαν όλα τα προβλεπόμενα έγγραφα σύμφωνα με τις διατάξεις του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.
Ο κ. Δήμαρχος ευχήθηκε στον κ. Ζαπαντιώτη καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, σημειώνοντας ότι η πόρτα του γραφείου του είναι ανοικτή για όποιον ενδιαφέρεται και θέλει να προσφέρει στην πόλη από όπου και αν προέρχεται.
Ο κ. Ζαπαντιώτης τον διαβεβαίωσε ότι θα συμπαρασταθεί στις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Αμαρουσίου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο