Σε αποκλειστική υπαιτιότητα της Δ.Ε.Η οφείλεται η ολιγόωρη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π

Print Friendly, PDF & Email
Με αφορμή την άστοχη δημοσιότητα που έλαβε το θέμα της διακοπής της ηλεκτροδότησης στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) η Διοίκηση του Συνδέσμου έχει να επισημάνει τα εξής:


Βάσει της νέας νομοθεσίας, για την πληρωμή από πλευράς Σ.Π.Α.Π του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος απαιτείται να προηγηθεί από την πλευρά της Δ.Ε.Η προσκόμιση φορολογικής ενημερότητας. Η Δ.Ε.Η, όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στην υποχρέωσή της αυτή αλλά αντίθετα συνεργείο της προχώρησε αυθαίρετα στη διακοπή της ηλεκτροδοσίας του Κέντρου Επιχειρήσεων του Σ.Π.Α.Π. Με δική της αποκλειστική ευθύνη δημιούργησε πρόβλημα στην επιχειρησιακή λειτουργία του Συνδέσμου. Για την εξέλιξη αυτή, η οποία ξεπεράστηκε με ενέργειες της Διοίκησης του Σ.Π.Α.Π, η Δ.Ε.Η φέρει την αποκλειστική ευθύνη.


Η Διοίκηση του Σ.Π.Α.Π για να μη δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα συμφώνησε να προβεί στην καταβολή του οφειλόμενου ποσού ώστε να γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος, ανεξαρτήτως της εκκρεμότητας από μέρους της Δ.Ε.Η.


Δεν θα πληρώνει ο Σ.Π.Α.Π και το Πεντελικό τους κακούς χειρισμούς και την ασυνεννοησία των υπηρεσιών της Δ.Ε.Η. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους ο Αντιπεριφερειάρχης και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες. Χάρη στις άμεσες ενέργειές μας το Επιχειρησιακό Κέντρο του Συνδέσμου έμεινε μόλις μερικές ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Όσο για τους δημοσιοποιούντες, θα χαιρόμασταν με τον ίδιο τρόπο να αναφερόντουσαν στις 24ωρες πολυήμερες παρεμβάσεις των εργαζομένων, διμηνιτών αλλά και της μεγάλης πλειάδας των εθελοντών του Σ.Π.ΑΠ, που απέτρεψαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης πολλές πυρκαγιές εν τη γενέσει τους. Όμως, σε κάθε περίπτωση, κατανοούμε το επικοινωνιακό τους ενδιαφέρον άσχετα εάν δεν το συμμεριζόμαστε‘ ανέφερε με την ευκαιρία του συμβάντος ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π Γιώργος Πατούλης.


Μετάβαση στο περιεχόμενο