Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και χορηγοί δημιουργούμε καθημερινά ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας»

Με τις οδηγίες του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου έλαβε χώρα με επιτυχία (29 και 30 Ιουνίου 2020) η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου (επικεφαλής της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Βορείου Τομέα Αττικής) για 342 ωφελούμενες οικογένειες (633 άτομα συνολικά). Την ευθύνη εκτέλεσης του προγράμματος είχε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ υπό το συντονισμό του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη.

Μετά την επιτυχημένη έναρξη της Νέας Πράξης με τίτλο «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ/FEAD 2014-2020» τον Μάιο που μας πέρασε, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με τη διανομή νωπών τροφίμων και πιο συγκεκριμένα κρέατος Βόειου και Χοιρινού.

Η διανομή και αυτή τη φορά έγινε τμηματικά στις 29 και 30 Ιουνίου, ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας.

Παράλληλα την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε νέα μεγάλη χορηγία από την εταιρία AVIN ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου.

Σε μήνυμά του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου δηλώνει:

«Η αξιοποίηση χρηματοδοτικών πηγών όπως του ΤΕΒΑ είναι απαραίτητη για τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, που ήδη τυγχάνουν μίας ειδικής μέριμνας από τον Δήμο μας. Επιπλέον η σταθερή παρουσία των χορηγών μας αποδεικνύει πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη βρίσκει άριστη εφαρμογή μέσω των κοινωνικών μας υπηρεσιών και ο τελικός αποδέκτης είναι ο συμπολίτης Μαρουσιώτης που έχει πραγματικά ανάγκη».

 

Σχετικά αρχεία



Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου_1

 


Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η δεύτερη διανομή επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Δήμο Αμαρουσίου_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο