Ο ΙΣΑ με επιστολή του ζητά ενημέρωση από τον ΠΙΣ, για τις ενέργειες που έχει κάνει σχετικά με πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΟΦ για τις επιστημονικές εκδηλώσεις

Print Friendly, PDF & Email

Ενημέρωση  ζητά ο ΙΣΑ  για τις ενέργειες που έχει κάνει ο ΠΙΣ σχετικά με ένα σημαντικό θέμα που σχετίζεται με την εκπαίδευση των ιατρών της Αθήνας, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη του. Ειδικότερα απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΙΣ, με την οποία ζητά να ενημερωθεί για τις ενέργειες που έχουν κάνει σχετικά με πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΟΦ για τις επιστημονικές  εκδηλώσεις,  η  οποία  ωστόσο  ουδέποτε κοινοποιήθηκε στον ΙΣΑ.

 

Ειδικότερα στην επιστολή του ΙΣΑ αναφέρονται τα εξής:

 

«Ο  ΙΣΑ   έχει διαχρονικά  δώσει  σημαντικούς  αγώνες  για  την προάσπιση  του  δικαιώματος των  ιατρών  της  Αθήνας  στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση, μία υποχρέωση της πολιτείας, ένα κενό που με χορηγίες καλύπτουν οι φαρμακευτικές εταιρείες. Έχει επίσης ο ΙΣΑ δώσει σημαντικό αγώνα, με προσφυγή του στην ΑΠΔΠΧ, για τη διαφύλαξη του κύρους των ιατρών που συμμετέχουν στις  επιστημονικές εκδηλώσεις  με  σκοπό  της συνεχή ενημέρωσή τους, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ασθενείς τους. Ερωτάται  ο  ΠΙΣ  τι  έχει  πράξει, ο  ίδιος,  ή  δια  του Ινστιτούτου  του,  για  τη  διαφύλαξη  των παραπάνω δικαιωμάτων των ιατρών της χώρας και ποιά η άποψή του για την παραπάνω εγκύκλιο που τα περιορίζει ουσιωδώς. 

 

Παρακαλούμε  για  την  άμεση ενημέρωσή  μας, προκειμένου να ενημερώσουμε και εμείς, με τη σειρά μας, τα μέλη μας».

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                         ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο