Συνεχίζονται τα έργα στις γειτονιές σε όλο το Μαρούσι-Επίβλεψη Δημάρχου Γ. Πατούλη, των έργων στη συνοικία Στούντιο Α

Print Friendly, PDF & Email

Επίβλεψη Δημάρχου Γ. Πατούλη, των έργων στη συνοικία Στούντιο Α

Στη γειτονιά του Στούντιο Α για την επίβλεψη των έργων απορροής όμβριων υδάτων, βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε συνέχεια των επισκέψεών τους στις γειτονιές της πόλης όπου εκτελούνται έργα.

Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βασίλη Κόκκαλη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Γιώργο Διδασκάλου, και υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επισκέφτηκε το σύνολο των οδών όπου εκτελούνται εργασίες αλλά και τις οδούς Ελικώνος και Μηλίγκου όπου τα έργα έχουν αποπερατωθεί.

Στην οδό Αγίας Ειρήνης βρίσκεται σε εξέλιξη η κατασκευή των φρεατίων υδροσυλλογής, ενώ επί της Τυμφρηστού οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο της εκσκαφής για την κατασκευή τμήματος του αγωγού ομβρίων υδάτων.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στα έργα της συνοικίας Στούντιο Α, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, δήλωσε: «Συνεχίζουμε τα έργα στις συνοικίες της πόλης μας με συνέπεια και εντατικό ρυθμό. Δίνουμε λύση σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων τους, βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής τους».  

 

 

Σχετικά αρχείαΕπίβλεψη Δημάρχου Γ. Πατούλη, των έργων στη συνοικία Στούντιο Α


Επίβλεψη Δημάρχου Γ. Πατούλη, των έργων στη συνοικία Στούντιο Α_


Επίβλεψη Δημάρχου Γ. Πατούλη, των έργων στη συνοικία Στούντιο Α__

Μετάβαση στο περιεχόμενο