Ο Δήμος Αμαρουσίου τίμησε την Εκκλησία της πόλης στην καθιερωμένη εκδήλωση την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Δήμου Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας προς τιμήν της Ιεραρχίας και των μελών των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ενοριακών Ναών της πόλης με τη συμμετοχή μελών του Δημοτικού Συμβουλίου.
|download file .jpg 87Kb|


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος   προσφέρει στον Δήμαρχο Γ. Πατούλη το βιβλίο με τίτλο:«Ο ʼγιος Της Πολιτικής» του Ι. Κορνιλάκη, παρουσία του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη πατέρα Νικόλαου, των Αιδεσιμολογιώτατων πατέρων Νικολάου και Ιακώβου και του Ειδικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Μπάρλα.
|download file .jpg 97Kb|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφίσιας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο και τους Πατέρες των Ενοριακών Ναών της πόλης.
|download file .jpg 114Kb|


Κάλεσμα προς όλους να ενισχύσουμε τα προγράμματα ανθρωπιάς και πρόνοιας απηύθυνε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Κάλεσμα προς όλους να ενισχύσουμε τα προγράμματα ανθρωπιάς και πρόνοιας προς το συνάνθρωπό μας απηύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, στην καθιερωμένο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμος Αμαρουσίου την Κυριακή της Ορθοδοξίας προς τιμήν της Ιεραρχίας και των μελών των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ενοριακών Ναών της πόλης.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος, ο οποίος στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός της αναστήλωσης των εικόνων για την Ορθοδοξία και συνεχάρη τη Δημοτική Αρχή για την τιμή που περιδίνει στην Τοπική Εκκλησία. «Ως δύο τοπικοί θεσμοί με διακριτούς ρόλους  μπορούμε να υπηρετούμε τον άνθρωπο ο καθένας από το δικό του μετερίζι» σημείωσε ο κ.κ. Κύριλλος.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης  τόνισε ότι στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε θα πρέπει να είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες και κυρίως να προσφέρουμε τη βοήθεια και τη συμπαράστασή μας σε εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.  Η συνεργασία του Δήμου και της εκκλησίας είναι πολύ σημαντική σε αυτό το επίπεδο. Ήδη προσφέρεται σε αδύναμους συμπολίτες μας το γεύμα αγάπης που βρίσκει την εκκλησία συμπαραστάτη. Πολύ σημαντική είναι επίσης η ακούραστη και αθόρυβη προσφορά συμπολιτών μας που συμβάλουν με τις χορηγίες τους προς αυτή την κατεύθυνση. Με την ευκαιρία της σημερινής μεγάλης γιορτής για την Ορθοδοξία, καλώ όλους να συμβάλουμε ώστε να ενισχυθούν περισσότερο τα προγράμματα ανθρωπιάς και πρόνοιας στη πόλη μας. Εμείς από τη δική μας πλευρά αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω είναι ότι  θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε παρά τις δυσκολίες να έχουμε προσφέρει σε απόλυτο βαθμό τη βοήθεια και τη στήριξη μας προς τον συνάνθρωπό μας».

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για τη μεγάλη συνεισφορά τους στη αποκατάσταση του πρασίνου στην Πεντέλη, καθώς νωρίτερα πλήθος πολιτών συμμετείχε στη δεντροφύτευση της.

Στην γεύμα παρακάθησαν οι Ιερείς των Ενοριακών Ναών Δήμου Αμαρουσίου, τα μέλη των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ε. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Ν. Πέππας, Σπ. Σταθούλης, Στ. Τσιπουράκης, Β. Κάββαλος. Επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ρ. Χαλιώτη, Δ. Καρλαύτης, Ε. Λέκκα, β. Μπαλάσης Ν. Κάββαλος, Δ. Καμπούκος, Δ. Σμυρνής, Η. Γιαννακάκος, Π. Σαγρής, Κ. Βλάχος, Μ. Καρανάσιου και ο Ειδικός Γραμματέας   του Δήμου Μ. Μπάρλας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος προσέφερε στον κ. Δήμαρχο το βιβλίο με τίτλο:«Ο ʼγιος Της Πολιτικής» του Ι. Κορνιλάκη,  μαζί με τις εγκάρδιες ευχές  και ευλογίες του για καλή επιτυχία στο έργο του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο