Ο Δήμος Αμαρουσίου συνεργάζεται με την ΚΑΕ ΑΕΚ σε δράσεις για τον αθλητισμό και τη νεολαία

Print Friendly, PDF & Email
Γ. Πατούλης: «Είμαστε δίπλα στο νέο ξεκίνημα της AEK »
  


|download _.jpg file 62 KB|
Την συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με την ΚΑΕ ΑΕΚ σε δράσεις για τον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον και τη Νεολαία, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του κατά την παρουσίαση της ομάδας μπάσκετ του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου, που έγινε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αμαρουσίου.


|download _.jpg file 79 KB
Ο κ. Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος που το καινούργιο ξεκίνημα της ΑΕΚ γίνεται στο Μαρούσι, μια πόλη που διαθέτει μεγάλη αθλητική παράδοση και ιστορία αλλά και μια ισχυρή ομάδα μπάσκετ με σημαντική ιστορία και μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Είμαστε χαρούμενοι που θα φιλοξενήσουμε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου την ομάδα της ΑΕΚ, αλλά θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι υποστηρίζουμε πρώτα από όλα την ομάδα της πόλης μας, τον Γυμναστικό Σύλλογο Αμαρουσίου. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ως Δήμος δεν θα είμαστε δίπλα μας σε ό,τι χρειαστείτε, κι επειδή σήμερα το μεγάλο ξεκίνημα της «Βασίλισσας» γίνεται εδώ, κι επειδή είναι η έδρα σας είναι το κλειστό του ΟΑΚΑ. Η πόλη και εγώ προσωπικά θα είμαστε στο πλευρό σας, σε συνεργασία σε δράσεις για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, σε κάθε σας κίνηση» .
Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Δημήτρης Δρόσος δώρισε στον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών, ενώ ο κ. Πατούλης ανταπέδωσε δωρίζοντας ένα κιτρινόμαυρο ρολόι χειρός, το οποίο «σηματοδοτεί την ώρα του νέου ξεκινήματος».

Μετάβαση στο περιεχόμενο