Ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης στην εκδήλωση των Αθμονέων

Print Friendly, PDF & Email


|download file .jpg 117KB|


Στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος του Δ. Σ. του Συλλόγου, δια της προέδρου του κας Μαρούλας Λύτσικα Χατζηδημητράκη.

Σε μία ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο κέντρο Λοκάντα, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009, ο κ. Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη και φίλους του συλλόγου σε ζητήματα που αφορούν την πόλη.

Ο κ. Πατούλης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή άκουσε το αίτημα του συλλόγου όσον αφορά το άγαλμα της Αμαρυσίας Αρτέμιδος στην πλατεία Κασταλίας και ένα νέο άγαλμα από τον γλύπτη Γεωργιάδη θα είναι έτοιμο σε περίπου δύο μήνες. 
Πρόσθεσε επίσης ότι με τη βοήθεια της κας Χατζηδημητράκη βρέθηκε κτίριο κατάλληλο να στεγάσει το Λαογραφικό Μουσείο, το οποίο σύντομα θα μεταστεγασθεί.
«Όσα δεν έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία δύο χρόνια» σημείωσε ο κ. Δήμαρχος, προσθέτοντας ότι «η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο προσβλέποντας στην καλή συνεργασία προς όφελος της πόλης και των πολιτών.                    


           


Μετάβαση στο περιεχόμενο