Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κοντά στους κατοίκους του Ψαλιδίου

Print Friendly, PDF & EmailΑνυποχώρητος στο θέμα της απομάκρυνσης των απορριμματοφόρων που έχουν εγκατασταθεί στο οικόπεδο του Δήμου Αμαρουσίου στην Λ.Κύμης από τον Δήμο Ν.Ηρακλείου, δήλωσε ο κ.Πατούλης.
|download file .jpg 146Kb|


Ο κ.Πατούλης συνομιλεί με κατοίκους του Ψαλιδίου που παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση.
|download file .jpg 120Kb|


Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, ο κ.Πατούλης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Ν.Γαρδέλη, τον Δημ.Σύμβουλο κ.Γ.Πουλόπουλο και κατοίκους, περπάτησε στους δρόμους του Ψαλιδίου για να δει από κοντά τα προβλήματα της περιοχής.
|download file .jpg 109Kb|
Στην γειτονιά του Ψαλιδίου βρέθηκε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος μίλησε, κατόπιν πρόσκλησης του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ο Λόρδος Βύρων», σε συγκέντρωση που διοργανώθηκε στην περιοχή.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Π. Χαλκιαδάκης ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την ανταπόκριση του στην πρόσκληση  του Συλλόγου και του έθεσε μια σειρά προβλημάτων που απασχολούν την περιοχή, με κύριο θέμα την παράνομη εγκατάσταση σε οικόπεδο στην Λ.Κύμης, που βρίσκεται στα όρια του Δήμου μας και έχει παραχωρηθεί από την ΚΕΔ προς αξιοποίηση από τον Δήμο Αμαρουσίου, απορριμματοφόρων και άλλων οχημάτων του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και για τις παράνομες και αυθαίρετες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τις οποίες έχει κάνει ο γειτονικός Δήμος στην περιοχή του Ψαλιδίου.


Ο κ. Πατούλης από την πλευρά του, επεσήμανε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου παραμένει ανυποχώρητος στο θέμα αυτό, και ενημέρωσε τους κατοίκους του Ψαλιδίου και τα μέλη του Συλλόγου για το εξώδικο που απέστειλε ο Δήμος Αμαρουσίου στον Δήμο Ηρακλείου, με το οποίο ζητά την άμεση απομάκρυνση των απορριμματοφόρων που έχουν εγκατασταθεί στο οικόπεδο του Δήμου Αμαρουσίου από τον γειτονικό Δήμο.
«Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στο θέμα αυτό» τόνισε ο κ. Πατούλης, ο οποίος αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή του Ψαλιδίου, όπως είναι η κατασκευή αγωγού ακαθάρτων, την κατασκευή της νέας πρότυπης παιδικής χαράς, την κυκλοφοριακή μελέτη για την οδό Βύρωνος αλλά και τις κυκλοφοριακές παρεμβάσεις γενικότερα στην περιοχή, την αντικατάσταση των παλαιού τύπου ηλεκτρικών λαμπτήρων με νέους, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης, την τοποθέτηση καινούργιων ευδιάκριτων πινακίδων οδοσήμανσης κ.α.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Ν. Γαρδέλης. Ρ. Χαλιώτη, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Θ. Βελής, Γ. Ζήκος, Γ. Πουλόπουλος, Β. Κάββαλος και πολλοί κάτοικοι και μέλη του Συλλόγου της περιοχής. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο