Εγκαίνια της Έκθεσης των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΜερική άποψη από την Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 121Kb|


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Ν. Πέππας εγκαινιάζει την Α’ Έκθεση των Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
|download file .jpg 115Kb|
Μία πλούσια έκθεση  με έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν οι σπουδαστές από τα τμήματα ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου φιλοξενείται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.        


Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 από τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Νικόλαο Πέππα, παρουσία δεκάδων πολιτών, που είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν αξιόλογα έργα.


Στην έκθεση εκτίθεται τα έργα  περίπου εβδομήντα σπουδαστών, τα οποία φιλοτέχνησαν υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των δασκάλων τους Ελεάννας Μαρτίνου και Μπέττυς Καρούση. Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκτεθούν τα έργα ζωγραφικής που φιλοτέχνησαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Ζωγραφικής, με δασκάλους τον Γιώργο Σεκόφσκυ, την Ελένη Γραφάκου και την Ξένια Αντωνέλλου.   


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού  Ν. Πέππας ευχαρίστησε τους δασκάλους για τη σημαντική δουλειά που έχει επιτευχθεί, ενώ συνεχάρη τους σπουδαστές για το αξιόλογο αποτέλεσμα της προσπάθειας τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.                                  
 

Μετάβαση στο περιεχόμενο