Μια Μαρουσιώτικη βραδιά από τον Σύλλογο Αθμονέων στην πλατεία Κασταλίας παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με την Πρόεδρο του Συλλόγου Αθμονέων κ.Μ.Χατζηδημητράκη.
|download file .jpg 137Kb|


Ο κ.Πατούλης συνομιλεί με συμπολίτες μας που βρέθηκαν στην εκδήλωση των Αθμονέων.
|download file .jpg 148Kb|


Δεκάδες μαρουσιώτες απόλαυσαν μια ωραία βραδιά στην εκδήλωση των Αθμονέων στην πλατεία Κασταλίας, υπό το «βλέμμα» της Αμαρυσίας Αρτέμιδος.
|download file .jpg 161Kb|Με μια Μαρουσιώτικη βραδιά, ο Σύλλογος Αθμονέων σε συνεργασία με τον Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου, καλωσόρισε το καλοκαίρι στην Πλατεία Κασταλίας με φαγητό, ουζάκι, μουσική και χορό από τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Κέντρου Τέχνης.


Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου για τα ζητήματα που αφορούν την πόλη.
Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων κ. Μ. Χατζηδημητράκη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Δήμαρχο και τον γλύπτη Γεωργιάδη για το νέο άγαλμα της Αμαρυσίας Αρτέμιδος που κοσμεί την Πλατεία Κασταλίας. Ο κ. Πατούλης, αλλά και για την συνεργασία του με τον Σύλλογο, τονίζοντας ότι «ό,τι έχουμε ζητήσει ως Σύλλογος από τον κ. Δήμαρχο, το έχει κάνει». Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι «η Δημοτική Αρχή είναι πάντα κοντά στον Σύλλογο Αθμονέων και έχει μια εποικοδομητική συνεργασία, προς όφελος της πόλης και των πολιτών. Θέλουμε να ακούμε την φωνή των πολιτών, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τους Συλλόγους της πόλης μας, τους οποίους θεωρούμε σύμβουλούς μας στην προσπάθειά μας να κάνουμε την πόλη καλύτερη».


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Ιατρίδης, οι Δημ. Σύμβουλοι κ. Ν. Πέππας, Δ. Καμπούκος, Κ. Βλάχος, Π. Σαγρής, Σ. Ραγκούσης και ο πρώην Δήμαρχος κ. Χ. Βλάχος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο