Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κοντά στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος»

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης διαβεβαιώνει τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος» ότι η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και θα στηρίζει το έργο τους με όλους τους τρόπους.
|download file .jpg 108 KB|


Από αριστερά, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ.Καρλαύτης,  η Πρόεδρος της Μέριμνας του Γήρατος κ.Φιλιππάτου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ.Πατούλης, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ.Κατσούρη και η Αντιδήμαρχος κ. Ρ.Χαλιώτη.
|download file .jpg 104 KB|


Θερμό χαιρετισμό ανταλλάσσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τα μέλη και τους φίλους του Φιλανθρωπικού Συλλόγου Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος».
|download file .jpg 92 KB| 


 


Κοντά στον Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αμαρουσίου «Η Μέριμνα του Γήρατος», σε μια ευχάριστη απογευματινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος στον Ιππικό Όμιλο Παραδείσου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, παρουσία πολλών μελών και φίλων του Συλλόγου.


Ο κ. Πατούλης εξήρε το έργο του Συλλόγου, που είναι μη κερδοσκοπικός, έχει μεγάλη φιλανθρωπική δραστηριότητα και στηρίζεται από τα μέλη και τους φίλους του. Επανέλαβε δε ότι η Δημοτική Αρχή θα είναι πάντα στο πλευρό της Μέριμνας του Γήρατος, στηρίζοντας το έργο της με όλους τους τρόπους.


Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φιλιππάτου ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για την στήριξή του στο έργο της Μέριμνας του Γήρατος, που είναι ένας σύλλογος με παρουσία και δράση 42 ετών στο Μαρούσι.
 


 


Μετάβαση στο περιεχόμενο